Logo Roger KB

Společnost AQ, s.r.o. odkryla úspěšnou kombinaci financování

Lucie Přikrylová
26. 2. 2020

Acoustique Quality (dále AQ) se od roku 1995 zaměřuje na vývoj a výrobu kvalitních reprosoustav vyráběných kompletně v České republice. V roce 2012 se k této společnosti přidala další, pod názvem AQ import trading, která se specializuje na obchod se spotřební elektronikou světových značek převážně ze států západní Evropy a z Číny. Společnost dodává produkty e-commerce leaderům i kamenným prodejnám napříč Českou a Slovenskou republikou. Splatnost faktur se v tomto odvětví pohybuje v rozmezí 30 až 90 dnů, což firmě způsobuje problémy s cash flow.

AQ financování

Růst a řízení cash flow si žádají financování z více zdrojů

Společnost už dvacet pět let rozšiřuje portfolio produktů i odběratelů. Pro pokrytí svých potřeb tak zvolila cestu financování z více možných zdrojů.

V klientském příběhu se dozvíte:

  • proč už společnost nevyužívá bankovní faktoring,
  • jaké formy financování AQ fungují,
  • porovnání Platby od Rogera a faktoringu od Komerční banky.

Celý příběh najdete zde: Společnost AQ import trading s.r.o. odkryla úspěšnou kombinaci financování

Od roku 2013 spojuje Platební instituce Roger investory se společnostmi a nabízí službu faktoring, neboli prodej faktur. Posláním Rogera je, aby si podnikatelé nemuseli dělat starosti s dlouhými splatnostmi, měli dostatečné cash flow a mohli se soustředit na rozvoj svého podnikání. To je možné díky unikátní a Českou národní bankou licencované investiční platformě.

© 2023 Platební instituce Roger a.s.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram